Tyverisikring af værdi genstande

0

Vi har efterhånden mange forskellige værdi genstande, som vi ville blive rigtig kede af at skulle miste – især indenfor den elektroniske verden. Heldigvis kan man få tyverisikret sine ting ved flexskilte.dk – dette gør, at bliver ens ting stjålet, så kan tingene ikke videre sælges – og så får tyven ingen kontanter – derfor går tyvene udenom de ting de kan se er tyveri sikret. Jeg selv har haft flere ting tyverisikret, men ofte har det været via mit arbejde, min lap top og IPad var begge tyverisikret, og det stod højt klart og tydeligt på begge dele, og disse ting blev ikke stjålet da jeg havde indbrud i mit hus – så det virker efter hensigten. Nogen gange kan man også få graveret sit navn eller et symbol på tingene, så man på den måde kan beskrive hvordan tingene ser ud til politiet.

Flexskilte.dk

Det er ikke så mange steder man kan få denne slags tyverisikring på sine ting, men Flexskilte.dk kan, samtidig med at de har mange andre ting. FlexSkilte har for eksempel også dørskilte til mange formål, både indenfor det private men også indenfor det erhvervsmæssige. Skilte af enhver slags – lige nu sidder jeg og tænker på det skilt jeg havde fået lavet til min have, med at hundeejerne skulle samle deres hunds høm høm op – og det var en god investering, for der kom ikke flere høm høm ind i min have. Man kan få designet lige netop det skilt man har brug for – både ude og inde så det bliver unikt.

Share.

About Author

Leave A Reply