Tilbud på hækkeklipper

0

Jeg kunne godt tænke mig en hække klipper som min søn har, sådan en med batteri – det er lige sagen, ingen benzin man skal have hjemme før jeg kan klippe hækken, og ingen ledning jeg kan klippe over, når jeg klipper hækken. Så vil lige se hvad der er af tilbud hækkeklipper med batteri. Jeg vil gerne have to batterier til, og det må vel også kunne findes. Den må ikke være for stor, og den må ikke være for lille, bare sådan en mellemstørrelse, som jeg kan holde oppe i luften i flere timer, for der er meget hæk der skal klippes. Jeg er jo den gode hjælpsomme fe, der hjælper alle andre med at klippe deres hække, så derfor vil det jo bare være perfekt, hvis det er en der ikke er for tung. Min kæreste har hus og sommerhus, og med meget hæk rundt om. Hvorfor i alverden planter man også pilehæk, når man ved at den skal klippes igen og igen flere gange om året. allerhelst så jeg han solgte det skide sommerhus. Vi er jo næsten aldrig derude, og det er nok min skyld for jeg gider det ikke, jeg vil hellere rejse til sydens sol og varme. Det er også hans sommerhus med alle hans minder om hans afdøde kone, og han er også ved at være så gammel, at han heller ikke orker al det have arbejde der er i sommerhuset, men han er bare ikke klar til at give slip på det endnu.

Share.

About Author

Leave A Reply