Tapas kasser direkte fra Spanien

0

Nu nærmer sig tiden, hor jeg igen længes efter sol og varme – og den Spanske Rivera. Men denne Corona spænder godt nok ben for min rejseaktivitet, og for mange andres også. Jeg har fundet en lidt alternativ løsning – solen og varmen, den kan jeg få i saunaen ude ved vandet, få det kolde gys og så kører jeg hjem og laver tapas, så er jeg ligesom lidt på ferie – og da jeg sparer penge på rejsen, så er der jo råd til flere tapas kasser. Det er skønt at man kan få leveret en tapaskasse hjem til sin adresse direkte fra Spanien – og så er det lidt anderledes indhold end de madkasser man kan få herhjemme. Når jeg får disse tapas kasser fra Spanien, så får jeg også nye og spændende ting som jeg måske aldrig ville have prøvet, hvis jeg ikke fik kasserne.

From Spain with love

Navnet passer til den madkasse man får. Det er virkelig med kærlighed fra Spanien. Det ser da indbydende ud med sådan et Tapas fad på bordet – lige foran tv med en god film eller sammen med nogle gode venner til en hyggelig aften sammen. Der er altid lidt for enhver smag, så alle kan blive mætte. Jeg selv køber mine Tapas kasser hos from spain with love og jeg kan kun varmt anbefale alle at prøve det – og man kan få det der hedder en prøvekasse inden man forsøger sig med flere ting. Det jeg kan sige er at det er højkvalitets tapas specialiteter.

Share.

About Author

Leave A Reply