Super Online markedsføring i Herning

0

Nu er jeg langt om længe hoppet på vognen med Online markedsføring med min virksomhed – og så endda med en fra Herning. Jeg har selv min virksomhed i Herning, så for mig var det bare en bonus af det var en lokal kendt. Vi var spændt lidt hårdt for under og efter Corona’en, og havde brug for at der skulle ske et eller andet hvis vi skulle overleve krisen. Andre jeg har talt med indenfor branchen havde gået online med deres markedsføring, og det havde hjulpet dem i gang igen, så det ville jeg også lige forsøge. Jeg søgte på Online markedsføring herning, og fandt adhelp.dk på nettet og efter anbefalinger fra kollegaer – deres motto var – Lad resultaterne tale for sig selv – i mine øre lød det som sød musik, og jeg kontaktede dem.

Online marketing – det hjalp

Vi havde en rigtig god dialog omkring de ønsker jeg havde for min virksomhed, og straks herefter gik de i gang med at markedsføre min virksomhed online. Så letter vi – tænkte jeg, og det gjorde vi. De havde ret, resultaterne talte for sig selv. Selvfølgelig koster det også noget at have nogen til at markedsføre sig online, men det tjente og tjener sig stadig ind, og vores økonomi har fået det meget bedre. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før nu, men det var nok nødvendigt lige at ramme bunden før jeg blev så meget klogere. Det er i hvert fald guld værd at lade sig markedsføre online af eksperter.

Share.

About Author

Leave A Reply