Plug and Play med Bigwheels

0

Det er nok noget af det nemmeste jeg har haft med at gøre, når vi taler om dæk, fælge og hjulskift, fra sommer til vinter og fra vinter til sommer. Før i tiden anvendte jeg bare et sæt fælge og fik dækkene skiftet over når det var tid til sæson skift af dæk. Det gør jeg bare aldrig mere, da jeg havde en masse problemer med at dækkene holdt luft – og så sjovt er det ikke at komme ned til en bil med flade fødder. En af mine bekendte introducerede mit til Bigwheels.dk og sagde at det skulle jeg overveje. Normalt ville jeg jo bare køre min bil på værkstedet, og sige, skift lige mine dæk – og jeg kan da undre mig at de ikke har fortalt mig om at det var bedre at have 2 sæt komplette hjul.

Plug and Play hjulsæt fra bigwheels.dk

Jeg gik selvfølgelig hjem og undersøgte, hvad det var min bekendte havde sagt og fortalt, som fik mig til at Gå til link bigwheels.dk. Det så mega nemt ud, og de garanterede at jeg kunne få et sæt hjul med fælge der passede lige præcis til min bil. Der var godt nok nogle fede fælge, og jeg fik mig da også forelsket i et Plug og Play hjulsæt, som jeg omgående bestilte. Nemt at bestille, og til gode priser i forhold til andre steder. Hjul sættet blev leveret hjemme på min adresse, der var nye bolte med, og firmaet tog ansvaret for den korrekte afbalancering.

Share.

About Author

Leave A Reply