Oplev Ro og Idyl På Strandhotellet Comwell Køge Strand

0

På jagt efter et ophold fyldt med ro, idyl og en spektakulær udsigt ud til havet? Så er Strandhotellet Comwell Køge Strand (https://grunkeventfirmajulefrokost.dk/julefrokost-paa-comwell-koege/) lige stedet for dig! Beliggende på stranden ud til Køge Bugt tilbyder hotellet det perfekte udgangspunkt for en afslappende ferie, firmafest eller anden begivenhed. Idéelt beliggende kun en kort køretur væk fra København og med sin lange historie og naturbevidste filosofi er hotellet et yndet valg for både lokale og internationale gæster.

Hotellet blev opført helt tilbage i 1966 under navnet Hotel Hvide Hus, af den kendte tømrermester Aage V. Jensen fra Aalborg. Jensen, som nåede at opføre hele 7 “Hvide Hus” hoteller, havde med dette hotel valgt placeringen tæt på strand og vand med stor omhu. Det skyldes, at Aage V. Jensen var særligt engageret i naturbeskyttelse, og i 1980 stiftede han Aage V. Jensen Charity Foundation, som skulle støtte projekter til naturens og de vilde dyrs beskyttelse. Derfor var det et naturligt valg at placere Strandhotellet Comwell Køge Strand i smukke omgivelser til vand og natur.

Hotellet blev i 2007 opkøbt af Helnan International Hotels, som drev hotellet videre som et førsteklasses internationalt hotel med kongres- og fest faciliteter, restaurant, bar, parkering og 136 værelser, under sloganet ”Symbol of Scandinavian Hospitality”. Hotellet er siden da blevet et populært valg for både lokale og internationale gæster, der ønsker at opleve den særlige danske kultur og natur.

Med sin beliggenhed direkte på stranden, tilbyder hotellet gæsterne en enestående udsigt over vandet og muligheden for at opleve den danske sommer på nærmeste hold. Hotellets suiter og værelser er smukt indrettet i skandinavisk design, og hver enkelt er forsynet med en balkon eller terrasse, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt over havet og de omkringliggende områder.

Det er ikke kun hotellets naturskønne beliggenhed eller de smukke omgivelser, der tiltrækker gæsterne. Hotellet har også et stort udvalg af faciliteter og aktiviteter, som gør det til et must-visit sted, hvis man er på udkig efter den ultimative oplevelse. Slap af i hotellets spa og wellness center, tag en svømmetur i poolen, eller nyd en runde golf på en af de mange golfbaner i nærheden af hotellet.

Share.

About Author

Leave A Reply