Online markedsføring

0

Selvom man er indenfor service og økonomifaget, har man brug for at kunne markedsføre sig digitalt – de gamle gode telefonbøger, ja altså fagbøgerne, findes jo ikke mere – alt er digitalt, og skal man bruge en eller anden service eller en eller anden form for hjælp indenfor økonomi, ja så søger man digitalt.

Fremtidens nye annonceblade – tilbud- og hvad man ellers kan kalde digital marketing. Jeg har læst at man også selv skal komme med de fleste oplysninger, når man vil lave disse digitale marketings sider – men det er altid dejligt at der er nogen til at hjælpe en, når man ikke længere selv kan.

Diverse People in a Seminar About Digital Marketing

Lyder det ikke bare flot – det vil sige, at man er digitalt, altså online på et eller andet medie, med sine produkter – men der ligger et stykke arbejde bagved – og her er det at mange står af, når de selv skal lave den digitale markedsføring – måske ikke de store virksomheder, men de små og mellemstore virksomheder, der har brug for at skabe vækst via digital tilstedeværelse. Ja, tidligere var man jo tilstede i selve butikken, men nu er det online – til gengæld, behøver man ikke have en forretning på Strøget i København, for at blive kendt – udgiften til huslejen kan reduceres, og man kan bruge disse besparede penge til at markedsføre sig selv digitalt. det er ikke billigt at blive markedsført digitalt, men det kan godt svare sig, at blive synlig på de sociale medier, hvis man vil have sin forretning til at vækste.

Share.

About Author

Leave A Reply