Kondomer: Det frække tilbehør til sikker sex

0

Årh, kondomer – vi ved alle, hvad det er, og i teorien ved vi også alle, hvor vigtige de er, hvis vi vil være sikre under sex. Men hvornår sidst har du faktisk overvejet at eksperimentere med forskellige kondomer? Ja, du læste rigtigt – vi taler om at eksperimentere med selve kondomet! For selvom kondomer er et must-have, kan de også tilføre en ekstra dimension til dit sexliv.

Lad os (Secretly.dk) starte med det mest oplagte spørgsmål – hvorfor er kondomer så vigtige? Kondomer beskytter både dig og din partner mod seksuelt overførte sygdomme og uønsket graviditet. Men vidste du, at der findes forskellige typer kondomer? Nogle er tykkere end andre, nogle er behandlet med glidecreme og nogle har endda forskellige smagsvarianter. Prøv dig frem, og find ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din partner.

En anden måde at eksperimentere med kondomer på er ved at vælge anderledes størrelser og former. Hvis du er på udkig efter ekstra stimulation, findes der kondomer med riller og knopper, der kan give ekstra fornøjelse til både dig og din partner. Og hey, hvorfor ikke prøve en anderledes farve? Hvis du vil overraske din partner med noget anderledes og sjovt, kan du overveje en neonfarve eller endda et kondom med tryk.

Lad os ikke glemme, at kondomer også kan tilføre en ekstra sjov faktor til jeres sexliv. Hvis du og din partner synes, at sex kan blive lidt for rutinepræget, kan I overveje at købe forskellige slags kondomer og lave det til en hyggelig hjemmeaften. Måske hver tager I en slags, som I skiftes til at prøve og bedømme. Det kan være en sjov og anderledes måde at opleve hinanden på.

Men selvfølgelig kan det også være, at du eller din partner simpelthen ikke bryder sig om kondomer. Heldigvis er der også alternativer – fx pessarer eller en spiral til kvinder, eller en vasektomi til mænd. Sørg for at tage snakken og finde en løsning, der passer til jer begge.

Share.

About Author

Leave A Reply