Kom ind i fremtiden med moderne catering

0

Denne blog handler om Vejle Erhvervsforplejning og hvordan vi er en virksomhed, der er sat i verden for at gøre det nemmere for andre virksomheder at bestille møde-, konference- og eventforplejning. Vi tilbyder et stort udvalg af både klassiske retter samt det bedste fra den bæredygtige og økologiske verden. Vi samarbejder mellem vores to køkkener, The Buddha Bowl Project og Lido Café og Catering. Uanset om det er vores velsmagende morgenmads- eller måltidsbowls fra det økologiske og Green Restaurant certificerede køkken i Buddha Bowl eller vores klassiske retter som stjerneskud, tapas, stenovnsbagte pizzaer eller pasta, brunch eller en bøfsandwich med sovs, så har vi det, og vi bringer det lige ud til din virksomhed alle hverdage fra 8 til 20.

Vejle Erhvervsforplejning er et nyt koncept, som har til formål at gøre det nemmere for erhvervslivet at bestille lækker og sund forplejning. I samarbejde mellem The Buddha Bowl Project og Lido Café og Catering har vi skræddersyet vores menu og service til virksomheder, så du kan være sikker på, at dine medarbejdere får en tilfredsstillende og smagfuld oplevelse. Vi går op i bæredygtighed og økologi, og vores økologiske og Green Restaurant certificerede køkken i Buddha Bowl tager højde for miljø og klima.

Vi har sørget for at have et stort og mangfoldigt menukort til alle vores kunder. Vi går op i at have noget for enhver smag, og du kan altid forvente, at vi tager højde for ernæring og sundhed i vores valg af ingredienser. Vores måltidsbowls har vist sig at være et populært valg blandt vores kunder. De inkluderer en lang række af sunde og velsmagende ingredienser, som kombineret giver en ret, der er både fyldig og nærende. Denne menu kan let integreres i din daglige rutine, og kan være med til at give dig og dine kolleger det ekstra skud energi, I har brug for i løbet af arbejdsdagen.

Vores Lido Café og Catering har fokus på at servere de klassiske retter, der er populære i Danmark. Vi har en bred vifte af forskellige menuer, som kan tilpasses det enkelte arrangement. Vi passer os ind i dine ønsker og din virksomheds behov, og vi sørger for at præsentere retterne på en yndig og appetitvækkende måde. Alt vores mad er lavet fra bunden, og vi bruger kun ingredienser af høj kvalitet.

Hos Vejle Erhvervsforplejning tror vi på, at det er vigtigt at kunne holde en god balance mellem liv og arbejde. Derfor tilbyder vi sund og god frokost til alle medarbejdere og vejleder dem til at tage de rette valg for deres sundhed. Vi inspirerer og motiverer til sundere valg i livet både privat og på arbejdspladsen, så du kan få mest muligt ud af livet.

Share.

About Author

Leave A Reply