Find ud af hvad sukkersyge er

0

gad vide hvorfor jeg lige skal ind i denne kategori, men det interesserer mig en del, da jeg har flere bekendte og venner der lider af sukker syge, både 1 og 2. Der er stor forskel på de to slags sukkersyge, da man kan få etteren allerede fra barn af, og 2 får man oftest grundet en alt for usund livsstil. Jeg kan simpelthen blive så rasende på min kæreste, der har diabetes 2, når han så fortæller at han lige sidder og har spist en hel plade Marabou. Så er man da også komplet ligeglad med om man er syg eller ej. Jeg tager bare en sprøjte insulin mere, siger han, hvis han ønsker at leve usundt. I guder.

Ja, en af dem jeg kender er svedeture og enorm træthed. Jeg har ikke lige sukkersyge, men når jeg får et glas vin eller to, og spiser lidt slik ved siden af, så får jeg en hurtigere puls og sveden pibler ned af kinderne og maven. Når jeg spiser sundt, og lever efter anti inflamatorisk kost, så har jeg det godt, og har ingen svedeture og har masser af energi. Jeg har også selv haft søgt på hvad er sukkersyge, da jeg selv havde det dårligt engang, men fandt da hurtigt ud af at det har jeg ikke – jeg levede bare usundt og fik ikke min nattesøvn. Min veninde gennem mange år, har sukkersyge 1, og hun fik halveret sit insulin indtag via sund kost.

Share.

About Author

Leave A Reply