En kort oversigt over røgfri tobaksprodukter 

0

I dagens verden er der utallige måder at få sit nikotinfix på. Snus, vape og puffbarer er blot nogle få af de alternativer til traditionelle cigaretter, der har vundet popularitet i de seneste år. Men hvad er de egentlig? Lad os tage et kig på dem. 

Snus 

Snus er en type røgfri tobak, der oprindeligt blev udviklet i Sverige. Det sælges typisk i små poser eller dåser og fås i en række forskellige smagsvarianter. Brugeren placerer posen mellem overlæben og tandkødet og lader den sidde der i 10-15 minutter, før den smides ud. Sammenlignet med cigaretter er snus mere bekvemt (da du ikke behøver at tænde op) og mindre svineri (da du ikke behøver at håndtere aske). På den anden side indeholder snus stadig nikotin – nogle gange i højere koncentrationer end cigaretter – så det kan være lige så vanedannende som rygning. 

Vape 

Vaping er en alternativ form for rygning, hvor man bruger e-cigaretter eller vaporizere til at afgive aromatiseret nikotindamp i stedet for røg fra brændende tobaksvarer. Vaping er blevet stadig mere populært blandt unge mennesker på grund af det store udvalg af smagsvarianter og tilgængelige apparater. Mens nogle eksperter mener, at vaping er mere sikkert end at ryge cigaretter, advarer andre om, at vaping stadig kan føre til afhængighed og sundhedsrisici som f.eks. lungeskader eller andre luftvejssygdomme.  

Puff Bars 

Puff bars er engangs e-cigaretter, der er præ-fyldt med e-væske med nikotinsalt og giver ca. 200 puffs pr. enhed. De fås i en række forskellige smagsvarianter, herunder mentol, jordbær, blåbær, mango, vandmelon, bananis, ferskenis, ferskenis te og meget mere. Puffbarer giver mange af de samme fordele som vape-enheder – bekvemmelighed, bærbarhed og variation – men uden at skulle fyldes eller oplades efter hver brug, da de er til engangsbrug, når de løber tør for juice. Men som alle nikotintilførselssystemer udgør de også sundhedsrisici på grund af deres nikotinindhold, så brugerne bør være forsigtige, når de bruger dem.

Hvis du vil vide mere Klik her.

Share.

About Author

Leave A Reply