Boligindretning og nyt køkken

0

Nu har jeg endelig fået indrettet min bolig med et nyt køkken – jeg havde længe gået og drømt om et nyt køkken, det gamle var slidt og det kunne ses. Jeg havde så mange venner og bekendte der alle havde det sidste nye indenfor køkkener, så jeg havde også fået en del inspiration her. Jeg havde også meget nemt ved at få referencer til hvor jeg skulle købe mit køkken henne, og i hvilket prisleje, og hvor jeg kunne få et godt tilbud. Jeg gik på nettet og kiggede på kitchenbutler.dk da det var dem der havde de bedste referencer fra vennerne – Jeg syntes at det var en rigtig god hjemmeside, med en masse inspiration til hvad det kræver når man skal have et nyt køkken, så jeg bestilte et uforpligtende tilbud.

Kitchenbutler.dk og mit nye køkken

Der kom en mand ud og kiggede på mit gamle køkken, vi fik en snak om hvad jeg ønskede, og ud fra det fik jeg et super godt tilbud på køkken. Jeg var så heldig at kitchenbutler.dk også kunne hjælpe mig med financieringen af mit køkken, så jeg kunne godt give den lidt ekstra gas, og få drømmekøkkenet nu jeg alligevel skulle hive det gamle ud og et nyt ind. Så jeg lagde selv noget af udgiften, og resten fik jeg finansieret. Jeg elsker mit nye køkken, og det tog ingen tid fra jeg havde besluttet mig, godkendt tilbuddet til det færdige køkken stod der. Super effektive og dygtige håndværkere hele vejen igennem

Share.

About Author

Leave A Reply