Børnetøj fra 0-3 år.

0

Der findes ikke noget bedre end at være gravid og tæt på at nedkomme, det er en skøn tid, hvor man går og glæder sig til at der kommer en lille ny, og i den forbindelse, ja, så skal der jo også lige købes ind til den lille pige eller dreng, og jeg tænker at de fleste nu om stunder ved hvilket køn de kan forvente – det gør shopping turen væsentligt nemmere, for så kan man jo gå efter det lyseblå eller lyserøde tøj eller bare vælge en neutral farve, som begge køn kan gå med. I min sidste måned af min graviditet, fik jeg styr på alt det der skulle være klar når vores lille datter kom – og jeg kan kun sige, at jeg var glad for at jeg havde fået styr på det inden, for efter fødslen, var der ikke ret meget tid til den slags ting – for når min datter sov, så gjorde jeg det også.

På hjemmesiden thatsmine.com fandt jeg det yndigste Børnetøj man kan tænke sig – og man må lige se bort fra at det tøj der er på billedet er til en dreng – men det samme sæt fandtes til piger. Jeg kunne stort set få det meste af udstyret hos thatsmine.com – selv en sengelomme og en pusletaske i smart udgave. Så der blev købt stort ind, og tjeklisten blev reduceret væsentligt. Det var en rigtig god kvalitet, og selv efter vask, så forandrede tøjet sig ikke, samtidig var det af en dejlig blød kvalitet, som jeg godt kunne forestille mig at min datter var glad for at have på.

Share.

About Author

Leave A Reply